Op zoek naar het positieve

De lezingen die ik organiseer zijn mooie bijeenkomsten. Het is waardevol met lotgenoten en mensen die op meer afstand in aanraking komen met narcisme en psychopathie ervaringen en inzichten te delen. Ik realiseer me echter steeds meer dat ik de lezingen wil veranderen.

Hoe veel mooier zou het zijn als ik samen met de toehoorders de focus kan verschuiven naar de diepe leringen die verborgen liggen in de relaties met narcisten en psychopaten? Het effect van zo’n relatie is dat je je zelf kwijt raakt en je dat moet hervinden. Als je dat als een geweldige kans kan zien waarin je je schaduw-ervaringen kunt omzetten in pure kracht denk ik dat dat mij en de toehoorders meer kan brengen.

Ik heb dan ook besloten te beginnen met het inbouwen van korte geleide meditaties in de lezingen om zo het bewustzijn naar de eigen kracht te stimuleren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *