Over mij

Verwondering over ‘de’ mens en zijn plaats in de groep of samenleving houdt mij iedere dag bezig. Mijn leven voelt aan als een zwerftocht waarin ik het voorrecht had in heel verschillende situaties te mogen werken. Het bracht mij uiteindelijk zover dat ratio en gevoel in balans kwamen en intuïtie, een innerlijke stem, mijn gids is.

Op mijn weg kwam ik talloze interessante mensen tegen die hun levensverhaal met mij durfden te delen. Professioneel werkte ik bij multinationals met een harde cultuur, zwaaide drie jaar de scepter over een Amsterdams hotel, begeleidde meer dan twintig jaar jongeren bij hun studie- en beroepskeuze en mocht ik arbeidsongeschikten helpen een nieuwe start te maken.

In de privé-sfeer was ik al op jonge leeftijd geïnteresseerd in de zin van het leven en gaandeweg ontmoette ik heel veel mensen die het bovennatuurlijke heel natuurlijk vonden. Door individuele begeleiding en verdieping, dagelijkse meditatie en langdurige verdieping in de Oosterse TAO durf ik nu vanuit mijn intuïtie te leven.

Mijn eigen plek in dit immense geheel is mensen van jong tot oud te helpen om op hun eigen ‘weten’ te leren vertrouwen. Mijn analytisch vermogen om patronen te zien en de kern uit een verhaal te halen worden erg gewaardeerd evenals mijn vermogen complexe zaken in eenvoudige beeldtaal om te zetten.


Frank van Zeldert Msc. – erkend loopbaancoach – counselor