Calendar

Ik verzorg lezingen op maat. Als u in uw beroepsgroep of omgeving voldoende mensen hebt die willen deelnemen kunt u in overleg met mij de lezing fine-tunen.

Voor alle onderstaande lezingen moet u zich vooraf aanmelden ! 

mei
18
ma
Interactieve lezing narcisme
mei 18 @ 7:45 pm – 9:45 pm

Op deze avond is iedereen welkom die op welke manier dan ook met narcisme te maken heeft.  De avond begint met een korte en krachtige profielschets van het probleem ‘narcisme”.

Daarna gaan we interactief aan de slag. Iedereen kan zijn vraag stellen en ik zal daar zo goed mogelijk op ingaan. Ik maak daarbij gebruik van mijn uitgebreide ervaring over dit onderwerp en zal indien mogelijk  mijn ruime verzameling sheets inzetten die vaak in een helder beeld antwoorden zullen geven op de gestelde vragen.

jun
6
za
Ontmoeting ouders met kind in narcistische/pscychopatische relatie
jun 6 @ 12:30 pm – 4:00 pm

Veel ouders worstelen met het feit dat een van hun kinderen in een relatie met een ziekelijke narcist of psychopaat verzeild is geraakt. Deze middag is er op gericht om elkaar te ontmoeten en van elkaar te leren.

Zoals gebruikelijk begin ik met een korte interactieve presentatie. Daarna benutten we de middag om in kleine groepjes met elkaar te praten. Afsluitend gaan we met de groep in op een aantal aspecten die uit de onderlinge gesprekken naar voren zijn gekomen.

De kosten bedragen 60 euro per (echt)paar.

Opgave vooraf is nodig.