Calendar

mrt
6
vr
Interactieve lezing narcisme
mrt 6 @ 7:45 pm – 9:45 pm

Op deze avond is iedereen welkom die op welke manier dan ook met narcisme te maken heeft.  De avond begint met een korte en krachtige profielschets van het probleem ‘narcisme”.

Daarna gaan we interactief aan de slag. Iedereen kan zijn vraag stellen en ik zal daar zo goed mogelijk op ingaan. Ik maak daarbij gebruik van mijn uitgebreide ervaring over dit onderwerp en zal indien mogelijk  mijn ruime verzameling sheets inzetten die vaak in een helder beeld antwoorden zullen geven op de gestelde vragen.

apr
8
wo
Opgroeien met een narcistische of psychopatische ouder @ Bibliotheek Doetinchem
apr 8 @ 7:30 pm – 9:30 pm

Aanmelden kan over enige tijd via de site van de bibliotheek.

Frank van Zeldert gaat in gesprek met een ervaringsdeskundige op dit gebied. Door samen de kernpunten te bespreken en het publiek mee te laten praten willen we aandacht vragen voor een veel voorkomende problematiek die niet vaak in het publiek domein bespreekbaar wordt gemaakt.

Voor jonge kinderen die opgroeien in dergelijke gezinnen valt er weinig te kiezen en is het vooral een kwestie van overleven. Pas op latere leeftijd kan er sprake zijn van verwerking en komt het vaak zover dat er afscheid genomen wordt van die allesbepalende ouder. Eigenwaarde, faalangst, extreem kwetsbaar zijn en altijd alert leven zijn een aantal aspecten die altijd een rol spelen. We gaan daar deze avond op in.

De setting van deze lezing is laagdrempelig. Het publiek wordt deelgenoot gemaakt en we hopen op een leerzame interactie met elkaar. Er is ruimte voor het delen van eigen ervaringen maar zit je te diep in je eigen verwerkingsproces momenteel dan raden we bijwonen van deze lezing af.