Over mij

De psychopaat leren kennen is een zeer ingrijpende ervaring. Het is onbegrijpelijk hoe achter een masker een psychopathische persoonlijkheid met narcisme schuil kan gaan en extreem (verborgen) manipuleren de regel is. In een directe relatie  ontvouwt zich het beeld van iemand die over alles liegt  en ongelooflijk gestoord is.  De grens tussen leugen en werkelijkheid bestaat niet voor deze mensen.  In de buitenwereld leiden ze overigens een redelijk normaal leven en hun vrienden hebben geen idee wie deze persoon diep van binnen is.

Deze bizarre ervaring gaf mij  de impuls om er over te gaan schrijven en spreken toen ik ontdekte dat er weinig diepgaande kennis is binnen de hulpverlening. 

Lezingen geven heb ik mijn hele leven met veel plezier gedaan in het bedrijfsleven en aan de VU voor grote groepen ouders en jongeren. Kennis overdragen is mijn passie. Ik ontdekte een paar jaar geleden dat ik schrijven leuk vind. Er zijn twee boekjes van mijn hand verschenen, een over studiekeuze en een over narcisme. en momenteel schrijf ik een boek over bewustzijnsontwikkeling, dat naar verwachting eind 2021 klaar is . 

Het werken in een vertrouwelijke setting om aan persoonlijk herstel te werken geeft ruimte aan mijn uitgebreide ervaring met coaching & bewustzijnsontwikkeling.

Frank van Zeldert MSc.
loopbaancoach
counselor