Over mij

Alle levenservaringen komen samen in dit werk dat ontstond nadat ik ontdekte hoe achter een masker een narcistische c.q. psychopathische persoonlijkheid schuil ging en extreem (verborgen) manipuleren de regel is. Opmerkelijk hoe een  ogenschijnlijk ‘gewoon’ iemand  met een compleet verstoord innerlijk leeft.  Die ervaring gaf mij  de impuls om er over te gaan schrijven en spreken. Door de verhalen en feedback van anderen tijdens gesprekken en lezingen is er een interessegebied geopend dat me fascineert.

Lezingen geven heb ik mijn hele leven met veel plezier gedaan in het bedrijfsleven en aan de VU voor grote groepen ouders en jongeren. Kennis overdragen is mijn passie. Ik ontdekte een paar jaar geleden dat ik schrijven leuk vind. Er zijn twee boekjes van mijn hand verschenen, een over studiekeuze en een over narcisme. en momenteel schrijf ik een boek over bewustzijnsontwikkeling. Dat komt naar verwachting in 2020 uit. 

Het werken in een vertrouwelijke setting om aan persoonlijk herstel te werken geeft ruimte aan mijn uitgebreide ervaring met coaching & bewustzijnsontwikkeling.

Frank van Zeldert MSc.
loopbaancoach
counselor