Over mij

Alle levenservaringen komen samen in dit werk dat onstond nadat ik de effecten van narcistisch/psychopathisch  gedrag persoonlijk ervoer. Dat raakte  mij en aan dat onderwerp  mijn bijdrage kunnen leveren is een zinvolle invulling van mijn leven. Mensen er mee bekend maken en kennis helpen verspreiden kan tot verlichting leiden bij velen.

In het ongelooflijk “talige” gezin waarin ik  opgroeide was ik de enige die de beta-kant op ging. Ik schrijf graag op mijn blog maar u zult ongetwijfeld stijl- en /of taalfouten ontdekken.

Voor mediators/bedrijven ligt mijn rol vooral in het beschikbaar stellen van kennis over narcisme en zijn uitwerking op de mensen die er mee in aanraking komen. Het is gericht op begrip van de context.

Lezingen geven heb ik mijn hele leven met veel plezier gedaan in het bedrijfsleven en aan de VU voor grote groepen ouders en jongeren. Kennis overdragen is mijn passie, iets moeilijks eenvoudig uitleggen mijn gave.

Het werken in een vertrouwelijke setting om aan persoonlijk herstel te werken geeft ruimte aan mijn uitgebreide ervaring met coaching & bewustzijnsontwikkeling waar ik al meer dan vijfentwintig jaar dagelijks actief mee bezig ben.

Frank van Zeldert MSc.
loopbaancoach
counselor