Over mij

Het is onbegrijpelijk hoe achter een masker een narcistische c.q. psychopathische persoonlijkheid schuil kan gaan en extreem (verborgen) manipuleren de regel is. De buitenwereld denkt met een ‘gewoon’ iemand te maken hebben maar in een directe relatie  blijkt die persoon volstrekt gestoord te zijn. 

Die korte en slopende ervaring gaf mij  de impuls om er over te gaan schrijven en spreken. Door de verhalen en feedback van anderen tijdens gesprekken en lezingen is er een interessegebied geopend dat me fascineert.

Lezingen geven heb ik mijn hele leven met veel plezier gedaan in het bedrijfsleven en aan de VU voor grote groepen ouders en jongeren. Kennis overdragen is mijn passie. Ik ontdekte een paar jaar geleden dat ik schrijven leuk vind. Er zijn twee boekjes van mijn hand verschenen, een over studiekeuze en een over narcisme. en momenteel schrijf ik een boek over bewustzijnsontwikkeling, dat naar verwachting eind 2020 klaar is . 

Het werken in een vertrouwelijke setting om aan persoonlijk herstel te werken geeft ruimte aan mijn uitgebreide ervaring met coaching & bewustzijnsontwikkeling.

Frank van Zeldert MSc.
loopbaancoach
counselor