Een schild van mensen

Essentieel voor de psychopaat is het schild van mensen dat het dichtst bij de psychopaat staat. De psychopaat trekt deze mensen uit het netwerk naar zich toe omdat die hem moeten helpen. Ze krijgen allemaal vertrouwelijke en gelogen informatie waarmee ze in actie gezet worden. Het medeleven van dit cordon is de verzekering van de psychopaat.

Ieder van hen kan een eigen functie krijgen maar het belangrijkste is hun medeleven of medelijden. Opnieuw is de psychopaat er zo in geslaagd slachtoffer te zijn . En de mensen om de psychopaat heen , die uiteraard in hem blijven geloven, worden hier opnieuw misbruikt. Sommigen krijgen een extra belangrijke taak toegekend en zullen dat uiteraard maar wat graag uitvoeren voor de psychopaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *