De narcist maakt zich zorgen ….

Als de narcist zich zorgen maakt en dat uit dan weet je dat het manipuleren tot in de finesse wordt uitgevoerd. Alle ex-partners kennen het fenomeen dat de narcist na het beëindigen van de relatie met anderen deelt dat hij/zij zich zo’n zorgen maakt over jou of je kinderen. ” Het ging al tijden niet goed met mijn ex ”  of ” de kinderen lijden er ook ernstig onder dat mijn ex zo emotioneel instabiel is” of ” in deze situatie is het maar het beste dat zij niet meer voor de kinderen zorgt”  of  ” hij is al jaren depressief en ongelukkig”  . Als deze tactiek toegepast wordt weet je als ex dat de narcist zijn geveinsde empathie gebruikt. Onwetenden in de omgeving worden op zo’n moment opnieuw in de luren gelegd. De begripvolle narcist is een topper, hij/zij maakt zich zo oprecht zorgen over het welzijn van de ander. Ongelooflijk wat een goed mens. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *